2
Mayıs
2024
Perşembe
NİĞDE

Cezaevi firarisi kavga edince yakalandı

NİĞDE Cezaevi'nden 6 ay önce açık görüş sırasında firar eden Murat Demirbağ, Kırıkkale'de bir kavgaya karışıp, üzerinden sahte kimlik çıkınca yakalandı.


‘Hırsızlık’ ve ‘dolandırıcılık’ suçlarından sabıkalı 27 yaşındaki Murat Demirbağ, cezaevinden firar ettikten sonra geldiği Kırıkkale'de karıştığı kavganın ardından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Burada üzerindeki kimliğin sahte olduğu ve cezaevi firarisi olduğu belirlenen Demirbağ, gözaltına alındı. Demirbağ, ifadesinde Mersin ve Kırıkkale'de ev ve işyerlerinden hırsızlık yaptığını, cep telefonu çaldığını, askeri üniforma ile bazı esnafı dolandırdığını itiraf etti. Demirbağ'ın üzerindeki nüfus cüzdanının ise Mersin'de bir evin sahibinin nüfus cüzdanı olduğu belirlendi.

İşsizlik yüzünden hırsızlık yaptığını söyleyen Demirbağ, “Aç gezmektense başka çarem olmadığı için hırsızlık yapmak durumunda kaldım. Bu kez yine yakalandım. Ne yapayım, cezamı çekeceğim” dedi. Adliyeye sevkedilen Murat Demirbağ, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kırıkkale Cezaevi'ne gönderildi.


DHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2007 Çarşamba 12:51:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?