30
Nisan
2024
Salı
NİĞDE

CHP adayı seçim gezisinde

CHP Bor Belediye Başkan Adayı Ömer Fethi Gürer seçim gezilerine devam ediyor. B

or Şeker Fabrikası Müdürü İlhan Saraçoğlu,Şeker-İş sendikası Başkanı H.Hüseyin Gümüşbaş ve fabrika çalışanlarını ziyaret eden Ömer Fethi Gürer yemekhanede yaptığı konuşmada Bor ilçesi için yapacaklarını anlattı.

Bor Şehri kitabı yazarı, Endüstri Mühendisi Ömer Fethi Gürer fabrika işçilerine hitaben yaptığı konuşmada öğrenci olduğu yıllarda iş yaşamına sendika başkanı olarak başladığını ve o dönemde imzaladığı sözleşme ile işçilerin önemli hak kazanımları elde ettiğini belirterek öğrenimini tamamladıktan sonrada değişik fabrikalarda genel müdür olarak hizmet verdiğini söyledi.

Gazeteci Yazar Ömer Fethi Gürer gerek sendikacı, gerek yönetici olarak çalıştığı her dönemde işçi hakları ve iş yeri haklarını da koruduğuna vurgu yaparak şöyle dedi.-‘ Yöneticilik bilgi birikimim yanında bu memleketi köy kasaba gezerek hem tarihini hem dünde olan güzelliklerini yıllardır yazdım. Yapılması gerekenleri önerdim ama önemli bir bölümü yapılmadı. Bu durumda memleketim için yapacaklarımın olduğunu bildiğim için elimi taşın altına koydum ve huzurunuza aday olarak geldim. Yeniden gelişen ve büyüyen bir Bor için adayım. Bor ilçesi için çok yapacağımız var ve bunların nasıl olması gerektiğini de biliyorum. Parti ayrımı yapmadan her kesimden destek görüyorum. Bundan da son derece mutluyum. İnanıyorum ki sandığa oy atan her hemşehrim Bor ilçemiz kaderini oyladığını bilerek oyuna sahip çıkacaktır.’dedi.

Ömer Fethi Gürer konuşmasına şöyle devam etti.’Eğer Bor’da aş sorunu iş sorunu olmasın, tarih doğa çevre sahiplenilsin, kültürel ve sosyal doku yeniden canlansın diyorsanız desteğinizi bekliyorum. Oy verip başkan seçerseniz sizi utandırmayacak, Oy verdiğiniz için sizin başınızı dik gezmenizi sağlayacak işler yapacağım. BaşaracaK bilgi ve deneyime sahibim.’ diye konuştu. İşçilerin alkışları ile konuşmasını tamamlayan Gürer işçilerle birlikte yemek yedi.

Gürer Şeker-iş Başkanı H.Hüseyin Gümüşbaş ile makamında yaptığı görüşmede de sorunlarını dinledi ve particilik yapmadan her kesimi sahipleneceğini söyledi. Gürer, Şeker Fabrikası çalışanların derdi sorunu ile ilgilenmek boynunun borcu olduğunu da belirtti. Gürer Sendika Başkanı H.Hüseyin Gümüşbaş’ın her partiye eşit yaklaşım ve tarafsız bir anlayışla davranmasından da memnunluk duyduğunu ifade eden Gürer Fabrika müdürü, Sendika başkanı ve işçilerin misafirperverliğine teşekkür etti.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2009 Çarşamba 08:59:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?