30
Nisan
2024
Salı
NİĞDE

CHP seçimlerde iddialı geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Bahçeli Belediye Başkanı Fatih Kaya yeniden kendi isteği ile aday olmayınca bu kere Ziraat Mühendisi Oktay Çayan ile CHP Bahçeli’de seçimlere iddialı hazırlanıyor.

Bahçeli seçim burosunu ziyaret eden CHP Bor İlçe Başkanı Mahmut Temaltaş ve Bor Belediye Başkanı Ömer Fethi Gürer Oktay Çayan’a başarı dilediler.
CHP İlçe Başkanı Mahmut Temeltaş yaptığı konuşmada Bahçeli kasabasında CHP li belediye başkanın başarılı hizmetler verdiğini yeni dönemde bu kere Oktay Çayan ile yola devam ettiklerini belirtip Bahçeli Belediyesi CHPli bir başkan ile hizmete devam edecektir dedi.

CHP Bor Belediye Başkan Adayı Ömer Fethi Gürer’de Oktay Çayan’a başarı diledi ve Bahçeli Kasabası için güzel işler ve verimli çalışmalar yapacağına inandığını söyledi.Gürer Kemerhisar gibi Bahçeli’ninde tarihsel derinliği olan turizm poatnsiyeli yüksek yerlerden olduğunu belirtip bölge kalkınmasında turizmin daha öne çıkması için Oktay Çayan’ın çaba harcayacağına inandığını söyledi.

Başkan Adayı Ziarat Mühendisi Oktay Çayan’da Bahçeli’nin meyva ve farklı bağ ürünleri ile bilinen bir yöre olduğunu, mesleği gereği bilgilerini üreticilerle daha yoğun buluşturma yanında Bahçeli için farklı projelerle çaba ve çalışmaya hazır olduğunu söyledi.

Konuşmalardan sonra heyet Bor’a döndü.
 

Kenthaber
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 09:17:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
celal demir IP: 88.230.47.xxx Tarih : 5.03.2009 20:58:30

böyle devam hocam