30
Nisan
2024
Salı
NİĞDE

CHP'den Bor'a ikinci seçim bürosu

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Endüstri Mühendisi Ömer Fethi Gürer Bor Sanayi, Şeker Mahallesi,İftiyan bölgesinde ziyaretlerde bulundu. Akşam ev toplantılarına katılan Ömer Fethi Gürer Bor Paşa Cami Karşısında yeni bir seçim bürosu daha açtı.

Yoğun ziyaretçi akınına uğrayan seçim bürosunda sorunları dinleyen Gürer Bor ilçemizde bu seçimde partiler ve adaylar arasında dostluk içinde bir seçim atmosferi yaşanacağını da belirtti.Gazeteci Yazar Endüstri Mühendisi Ömer Fethi Gürer el ilanı olarak ta dağıttığı açıklamasında farklı düşüncelerine de yer verdi. Ömer Fethi Gürer şöyle dedi-‘

BOR’u yeniden çekim alanı yapacak, her alanda ileri taşıyacak projelerle yola çıkıyorum, Ekonomik gelişme, çevrecilik, estetik ve kültürel bütünlük gibi kentsel dokunun temel öğelerinde büyük ilerlemeler sağlayacağım. Tüm mahallelerimiz, sokaklarımız, okullarımız ve camilerimiz bundan yararlanacak.

İş alanları ve yatırım olanakları oluşturulacak, planlı ve sağlıklı kentleşen bir BOR için çalışacağım.Giderek yok olan geleneksel tarım, hayvancılık, zanaat ve esnaflığın sahiplenerek endüstriyel dönüşüme zemin hazırlayacak çalışmalarda bulunacağım, Çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşanlarla, köylümüzün sorunlarına sahip çıkacağım. Köyden kente göçlerin yeni yaşamlarına uyumuna ve sorunlarının giderilmesine önem vereceğim.

Muhtarlarımız, esnaf odalarımız, sendikalarımız ve demokratik kitle örgütlerimizle el ele, gönül gönüle dayanışma içinde olacağım, Yeni dönemde özellikle çarşı-Pazar ile ticaretin ve alışverişin temelini oluşturan esnaflarımız, müteşebislerimiz ve işçilerimiz için de yapacaklarımı biliyorum.

Aş ve iş sorunlarının aşılmasını sağlamak ve gençlere yeni iş olanakları yaratmak başlıca çabam olacak. Yok olan mesleklerimizden, kültürel kimliğimize, bağ bahçelerimizden sosyal faaliyetlere, hatta unutulan yöresel yemeklerimize değin her alanda yeniden canlanma belediyemiz öncülüğünde sağlanacak. Diye konuştu. Endüstri Mühendisi Ömer Fethi Gürer açıklamarına şöyle devam etti.-‘Merkez mahalleleri yıkıntı ve harap bir BOR yerine, çağdaş bir kentte yaşamak sizin de hakkınız. Böyle bir kenti el birliği ile oluşturacağız. Tarih, doğa, kültür ve çevre için yapacağım çok iş olduğunu ve sorunları biliyorum. Bu konuda yüzlerce makale yazdım, çözüme de talibim.
 

Kenthaber
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2009 Perşembe 10:46:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?