30
Nisan
2024
Salı
NİĞDE

CHP'li Gürer durmak bilmiyor

CHP adayı Endüstri Mühendisi Ömer Fethi Gürer mahallelerde ev toplantılarına devam ederken kahvelerde seçmenlerle buluşuyor. İlçe genelinde tüm evleri tek tek ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Bor Belediye Başkan adayı Ömer Fethi Gürer siyaset ile uğraşanların halkın neferi olması gerektiğini savunarak siyasete menfaat için girerek bu yolla yaşamını kazananlar var. Halkımız yoksulluk ve yoklukla mücadele ederken bazı partilerin sırtından geçinen tipler türemiştir. Bu kişiler seçim dönemlerinde saltanatlarını korumak için dedikodu yalan, üretip toplumun kafasını bulandırarak varlıklarını devam ettirmeye çalışıyorlar. Siyaseti kirli ellerden kurtarmak şarttır. Demokrasinin temelini oluşturan halk iradesi seçimlerde hizmet anlayışına ve projelere bakılarak sandığa yansımalıdır. Oysa günümüzde farklı çıkar grupları elde ettiklerini yitirmemek adına seçmen üzerinde değişik yöntemlerle baskı oluşturmaya çabalıyorlar. Menfaat dağıtarak oy avcılığına soyunanlar var.. Yoksul ve işsiz insanımıza hayal pazarlayanlara yanıtı seçmenler sandıkta mutlaka verecektir. Yok olan ve yok edilen kentten öte yoksul ve sorunlu insanların geleceği iyi olabilmesi için uygulanabilir projeleri yaşama geçirilmesi ile mümkündür. Bizim belediye talip olmamızın temeli bilgimizi birikimizi halkımız adına doğru biçimde hizmete dönüştürmek içindir. Siyaseti halkımızında tanıdığı bazı siyaset şeytanlarından kurtarmaya, menfaat ve çıkar alanı olmakta çıkarmaya ve hizmet veren konuma taşımaya talibiz. dedi.

CHP belediye başkan adayı Ömer Fethi Gürer şeffaf açık ve halka hesap verebilen bir belediye anlayışı ile göreve talip olduklarını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti.-‘ Halkımız ülkede ve memleketinde olan yanlışı görmekte bilmektedir. Gidiş daha yoksulluk ve yokluktur. Sİftahsız dükkan kapatan esnaftan ürettiğinden kazanmayan çiftçiye ve sudan ucuz süt satan hayvancılık yapana değin her kesimin sorunu büyüktür. Memur geçim sıkıntısı içinde vatandaş işsizlik derdindedir. Bunun yanında yirmi yılda eriyen ve geriye giden bir ilçemiz vardır. Bu erime ilçemizi kasabaya çevirmesinin önlenmesini yolu 29 Mart seçimlerinde CHP altıokun üzerine mührü basmaktan geçmektedir. Halkımızın CHP’de oylarını birleştirme isteğini görmekten memnunum. Otuz yıldır yazdıklarımız ve yaptıklarımızın anlaşılması ilçemizin geleceğini yeniden kurmakta bize güç vermektedir. Bu güçle Bor modern ve çağdaş bir kent olmasını sağlayacağız.dedi.

Ömer Fethi Gürer , Dink, Kale, Mehmetçik Mahallesi, Bağdüz ,Karaca Uğurlu, Şeker Mahallerinde yaptığı konuşmalarda mahallelerde spor alanları,çocuk parkları, yol, kaldırım,imar ,ulaşım,su gibi sorunların yanında yoksullukla mücadele, sosyal kültürel gelişmişlik içinde ciddi uğraş vereceklerini de belirtti.
 

Kenthaber
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 10:32:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?