7
Mayıs
2024
Salı
NİĞDE

Dedikodu cinayeti

İstanbul'dan bayram tatili için memleketi Niğde'ye gelen bir kişi, eşi ile ilgili dedikodu çıkarttığı iddiasıyla tartıştığı mahalle muhtarı tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Olayda, muhtar ile bir kişi de silahtan çıkan mermilerle yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan bayram tatili için memleketi Niğde'nin Bağlama beldesine gelen N.D. eşi ile ilgili dedikodu çıkartıldığını söyleyerek arkadaşı C.Ö.(31) ile birlikte Hürriyet Mahallesi muhtarı A.B.'ın (37) evine gitti. 

Burada başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Muhtar B. kendisini darp eden D. ve Ö'a, yanında taşıdığı tabanca ile ateş etti. Karnından vurulan N:D: (26) ambulans ile hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. 

B'ın tabancasından çıkan kurşunlarla kendisi ve C.Ö. da yaralandı. Ağır yaralanan C.Ö., Niğde Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı. 

Muhtar A.B'ın ise tedavisinin ardından jandarma tarafından gözaltına alındığı, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.
aa
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2006 Çarşamba 13:09:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SEYİT KILINÇ IP: 85.97.153.xxx Tarih : 3.12.2006 21:41:57
ÇOK AYIP ETMİŞLER AMA DEDİKODU YÜZÜNDEN ADAM VURULMAZ GERÇİKİ BU TOPLUM BÖYLE İSTEMEKTEDİR EMİNİM SAYGILARIMLA BAŞARILAR DİLERİM