3
Mayıs
2024
Cuma
NİĞDE

Devlet hastanesinin ihalesi 2009'da

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Niğde Milletvekili Muharrem Selamoğlu, ihalesi ertelenen 300 yataklı devlet hastanesinin yeni ihalesinin 2009 yılında yapılacağını söyledi.

Niğde'de, Dr. Doğan Baran Kadın Hastalıkları ve Çocuk Doğum Hastanesi arasında kalan arsaya yaptırılması planlanan 300 yataklı Niğde Devlet Hastanesi'nin iptal edilen ihalesi, 15 Nisan 2009 tarihinde yeniden yapılacak. Halen il merkezinde kullanılmakta olan Niğde Devlet Hastanesi'nin arazisine karşılık olarak Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından yaptırılacak olan 300 yataklı Devlet Hastanesi projesi ile sağlık kuruluşları bir araya toplanacak.

İhale çalışmaları hakkında bilgi veren Niğde Milletvekili Selamoğlu, 1 Aralık 2008 tarihinde yapılması planlanan ihalenin projedeki bir takım eksik ve hatalar nedeniyle iptal edildiğini belirterek; “İhale dosyasında son anda tespit edilen teknik problemler nedeniyle gerekli düzeltmelerin yapılabilmesi için ihaleden son anda vazgeçildi. Yeni ihale 15 Nisan 2009 Çarşamba günü TOKİ tarafından yapılacak” dedi.

Projenin hayata geçirilmesi ile Niğde'nin sağlık sorunlarının tamamen çözülmüş olacağını, bütün sağlık kuruluşlarının bir araya toplanması ve kendi arasında yer altı geçişleri ile irtibatlandırılması nedeniyle vatandaşların daha sağlıklı ve kolay sağlık hizmetlerinden faydalanacağını ifade eden Selamoğlu, “Huzur içinde yaşamak için sağlıklı olmak şart. Biz de vatandaşlarımızın huzur ve mutluluk içerisinde yaşaması için elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2008 Salı 17:32:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?