2
Mayıs
2024
Perşembe
NİĞDE

DP Niğde İl Teşkilatı'nda toplu istifa!

Demokrat Parti (DP) Niğde il, ilçe ve belde teşkilatlarının başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile belediye başkanlarının, partilerinden toplu olarak istifa ettiği bildirildi.

İl başkanı Yakup Kendirli, yaptığı açıklamada, partilerinin il, ilçe ve belde yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları ve parti üyeleri ile yaptıkları toplantı sonucu toplu olarak istifa kararı aldıklarını söyledi.

Mevcut genel başkanın eski genel başkanlar Tansu Çiller, Süleyman Demirel, Mehmet Ağar ve Adnan Menderes'in yerini dolduramayacağını savunan Kendirli, “hepimiz, hiç kimsenin tesiri altında kalmadan istifa ettik. Şu anda hiçbir parti ile temasımız yok. Siyasi gelişmeleri, herhangi bir siyasi partiye bağlı kalmadan izliyoruz, ancak, memleketimizin yararına olacak her işte biz yine elimizi taşın altına koymaya hazırız” dedi.

İstifa edenler arasında Alay Belde Belediye Başkanı İsmet Eryılmaz, Yakacık Belde Belediye Başkanı Mahmut Fidan, Ovacık Belde Belediye Başkanı Ali Aksoy, Kayırlı Belde Belediye Başkanı Şevki Aslan, İl Genel Meclisi Üyesi Zeki Gündoğdu da bulunuyor.

AA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2008 Cuma 15:46:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?