4
Mayıs
2024
Cumartesi
NİĞDE

Ethem Onbaşı Caddesi asfaltlanıyor

Niğde’de Şehir genelinde sıcak asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren Niğde Belediyesi, Ethem Onbaşı Caddesi'nde de asfaltlama çalışması başlattı.

Niğde’nin önemli arterlerinden biri olan Ethem Onbaşı Caddesi’nde çalışmalara başlayan Belediye, Selçuklu Caddesi yönünden, Derbent Kavşağı bağlantısına kadar olan alanı asfaltlayacak.

Asfaltlama sezonuna 2012 yılında erken başlayan ve çalışmalarına aralıksız devam eden Niğde Belediyesi, Bankalar Caddesi'nde devam eden asfaltlama çalışmalarının yanı sıra, Paşakapı Caddesi, Feridun Zeren Caddesi, Selçuklu Caddesi, Bor Caddesi olarak bilinen Dr. Sami Yağız Caddesi, İstasyon Caddesi, Eski Sanayi Caddesi gibi ana arterlerin yanı sıra Burhan Mahallesi Özge Sokak, Pastırmacı Sokak ve Hanlar Sokak, Nar Mahallesi Tural Sokak, Emin Alpkaya Caddesi, Eski Saray Mahallesi Hakkı Eroğlu Sokak, Kunt Sokak, Külhan Sokak’taki asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

Çalışmaların tüm hızla devam ettiğini belirten Başkan Akdoğan, “Niğde Belediyesi olarak, halkımızın mutlu ve daha huzurlu bir ortamda hayatını sürdürmesi için her türlü gayreti gösteriyoruz. Biz şehir içindeki asfaltlama çalışmalarımızı hem Niğde Belediyesi ekipleri hem de Aydın İnşaat’ın ekipleriyle eş zamanlı olarak yürütüyoruz. İlimiz genelinde belirlenmiş program dahilinde cadde ve sokaklarımızdaki asfalt çalışmalarını tamamlayacağız.” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2012 Perşembe 16:50:39
Güncelleme :24 Mayıs 2012 Perşembe 16:59:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?