2
Mayıs
2024
Perşembe
NİĞDE

Genç siyasetçi, gençlere seslendi

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Hakan Tütüncü, 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde asıl belirleyici unsurun gençler olacağını söyledi.


Gençlik Kolları Genel Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Niğde İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılmak üzere Niğde'ye geldi. İftar yemeğine Tütüncü'nün yanı sıra AK Parti Niğde Milletvekili İsmail Göksel, İl Başkanı Faruk Akdoğan ve çok sayıda partili katıldı. İftar sonrası bir konuşma yapan Tütüncü, AK Parti'nin "Gençlere siyasette yer vermek, ustalığın şiarındandır" düşüncesini amaç edindiğini belirterek, ülke nüfusunun 40 milyonundan fazlasının 30 yaş altı gençlerden oluştuğunu söyledi.

AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana girdiği bütün seçimlerden gücünü ve oy oranını artırarak çıktığını dile getiren Tütüncü, "Demokrasi meydanında girdiğimiz 3 seçimden de oylarımızı artırarak çıktık. Bunun en önemli nedeni ise gençlerimizdir. Bugün burada yapılan iftarın, sahada yapılan çalışmanın ne kadar önemli olduğunu tekrar tekrar anlatmaya gerek yoktur" dedi.


AK Parti İl Başkanı Faruk Akdoğan ise, yapılacak yerel seçimlerde il merkezi dahil olmak üzere 6 ilçe ve 46 beldenin tamamını alacaklarını iddia ederek, "Biz buna inandık. Partimizin il ve ilçe teşkilatları ve gençlik kolları bu doğrultuda çalışmalarını sürdürmektedir. Gençler bu ülkenin kılcal damarları gibidir. Onların olmadığı bir yerde başarıyı beklemek hayal olur" şeklinde konuştu.


Konuşmaların ardından Tütüncü'ye, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın resminin işlendiği bir halı hediye edildi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2008 Pazar 13:13:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?