30
Nisan
2024
Salı
NİĞDE

Gürer hızlı başladı

CHP Bor Belediye Başkan adayı, Bor Şehri kitabı yazarı, Endüstri Mühendisi, gazeteci yazar Ömer Fethi Gürer belediye başkanlığı seçimi ilçemizde diğer seçimlerden daha farklı bir özellik arz etmektedir. Bu seçimde yurttaşlarımız kendi geleceklerinin yanında Bor ilçesinin nasıl olmasına karar vereceklerdir.’dedi.

Bor'da mahalle ve esnaf gezilerini sürdüren CHP adayı Ömer Fethi Gürer, ilçe sorunlarının yurttaşlar tarafından bilindiğini, çözümünde çözecek irade olduğunu söyledi..

CHP Bor Belediye Başkan Adayı Ömer Fethi Gürer şöyle konuştu. ‘ Bor ilçemizde halkımız tercihi ile yeni bir dönem başlayacaktır. Bu dönemde hedef ilçemizde sosyal, kültürel anlamda gelişim ve dayanışmanın sağlanması, büyümesi aş iş sorunları aşılmasındır. Her kesimin dayanışmasının gereği vardır. El ele birlikte ve memleket sevgisini yücelterek ilçemizi mevcut halinden daha iyi duruma taşımak düşüncemizdir. ‘Bir elin nesi var, iki elin sesi var’ sözünde yer bulduğu gibi muhtarın, meslek kuruluşlarının, odaların ve bu kent önerisi düşüncesi olan her kişi bizim için önemlidir. Aş iş sorunları ilçemizde önemli boyuttadır. Bunun yanında sosyal, kültür anlamda yapılacak çok iş vardır. Amacım gelenek ve geleceği buluşturmaktır. İlçemizde her alanda atılım ve yeniden canlı bir kent kurmak amacımdır. İmardan altyapıya sosyal sorunlardan kültürel yapıya değişim ihtiyaçtır. Bunların çözümü için yapılacak çok iş olduğunu biliyorum ve ben bu işleri yapmaya talibim.

Hiç kimseyi ayırmadan, hiç kimseyi dışlamadan, hep birlikte ele ele kardeşçe yaşayacağımız kentimiz modern ve çağdaş bir kent olacaktır. Bu dönemde aş iş sorunlarına eğilecek ve ilçemizde yeni bir dönem başlaması halkımızın kararı ile sağlanacaktır. Yeni bir Bor yeniden Yeşil Bor için yapacak çok işim olduğunu biliyorum. Bu seçim parti seçimi değil memlekete hizmet verecek belediye başkan seçimidir. Belediye imkânları kendine yeter durumdadır. Bu imkânları doğru kullanarak hem bölgeni sorunlarını aşmak hem de daha güzel bir kent yaratmak mümkündür. Her hemşerim bu seçimde vereceği oyun aslında kendi geleceğine verdiği oy olduğunu bilmesi ve buna göre tercihte bulunması önemlidir. Ben bu memlekete hizmete hazırım takdir hemşerilerimindir.’dedi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 09:54:09
Güncelleme :3 Şubat 2009 Salı 10:19:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?