30
Nisan
2024
Salı
NİĞDE

Gürer'den bayram mesajı

Kurban bayramı dolayısıyla bir açıklama yapan Bor Şehri ve Niğde Kapadokya’nın Başkenti Kitabı yazarı Ömer Fethi Gürer tüm halkımızın bayramını kutladı ve bayram vesilesi ile Bor’da Huzur evine ve hastanelere ziyaret çağrısında bulundu.
 

Gürer Niğde’de olduğum süreçlerde zaman elverdikçe gittiğim huzur evinde insan yaşamının mana ve önemini daha iyi kavrıyor ve hissediyorum. Orada bulunan insanlarımıza bayram sevinci yaşatmak ve onlara birkaç dakika ayırmak her anlamda insan için bir güzellik olacaktır. Dini bayramlarda dayanışma ve yardımlaşma artar. Bunun en belirgin yerleri huzurevleri, hastanelerdir. Dedi.
Ömer Fethi Gürer Kurban bayramının sevgi, dostluk, hoş görü, paylaşıma vesile olmasını dileyerek şunları söyledi.” Öncelikle iki dini bayramımızdan biri olan Kurban bayramının esas amaçlarından biri de komşusu açken tok yatılmaması gerektiği anlayışının yaşama geçmesi ve ifade bulmasıdır. O nedenle bu bayramda çocukları sevindirip yaşlıları ziyaret etmeli ve Halkımız bu bayramda mutlaka huzurevine giderek orada insanlarımızı ziyaret etmelidir. Bayramların önemini anlamak için sağlığımızın varlığımızın ve ailemizin önemini daha iyi kavramak adına yalnız ve yaşlı hasta insanlarla dayanışma içinde olmak bayramımızı ayrı bri özellik katacaktır diye konuştu.
 

Kenthaber
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2009 Çarşamba 10:30:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?