2
Mayıs
2024
Perşembe
NİĞDE

Halkla İlişkiler Bürosu hayata geçti

Niğde Belediyesi, halka daha kaliteli hizmet sunmak, hizmetlerin aksayan yönlerini düzeltmek için Halkla İlişkiler Bürosu'nu hayata geçirdi.

Hizmet almak için Belediye binasına gelen vatandaşların, belediye birimlerini dolaşarak çözüm aramasında yaşadığı zorluğu önlemek ve tek elden istek ve şikayetlere çözüm üretmek amacıyla kurulan birim, 444 51 01 numaralı telefondan da t-belediyecilik hizmeti veriyor.

Halkla ilişkiler biriminin çalışma sistemini değerlendiren Niğde Belediye Başkanı Murat Zeren, “Gelen başvuru, görevli tarafından kayıt altına alınıyor ve bilgisayar ortamına aktarılarak ilgili birime gönderiliyor. İlgili birim, çözüm için geçerli işlemleri başlatıyor. Ardından istek ve şikayetler hakkında çözüm aşamaları için vatandaşa geri bildirim yapılıyor. Niğde Belediyesi olarak fen işleri, park işleri ve temizlik işleri hizmetlerinin yanı sıra halkımızın her alandaki ihtiyacına cevap verme ve yaşamlarını kolaylaştırma çabası içerisindeyiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 12:58:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
izzet ksarakuş IP: 88.250.24.xxx Tarih : 16.08.2008 17:21:16

izzet karakuş bence cok güzel işler çözülüyor memleketimizde halkımıza daha yakın ilgileniliyor zaman ilerledikce hayat daha kolaylaşacak teşekürler