2
Mayıs
2024
Perşembe
NİĞDE

Hastane personeline ISO 9001 semineri

Niğde Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Fırat Kaynak, hastane bünyesindeki sağlık hizmetlerini ulusal ve evrensel bir boyuta taşımak için çalışanlarına kalite yönetimi semineri düzenledikleri söyledi. 

Kalite yönetimi semineriyle sağlık hizmetinin belirli bir standarda çekileceğini ve bu hizmetleri ulusal ve evrensel bir boyuta taşıyacaklarını ifade eden Dr. Fırat Kaynak, “Sağlık Bakanlığı, ülke genelinde sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak amacıyla bu tür seminerlerin yapılmasını istiyor.


Bu nedenle başlattığımız seminer 6 ay sürecek. Bizim gibi Türkiye'de birçok hastane ISO 9001-2000 belgesini almak istiyor. 6 ay sürecek olan seminerle birlikte özverili bir şekilde çalışarak bu belgeyi alacağımıza inanıyorum. Amacımız insanlara daha kaliteli hizmet sunmak. Halkın evrak ve prosedür işlerinin hızlandırılması ve personelimizin daha verimli çalışması amacıyla seminerin faydalığı olacağı kanaatindeyim” dedi. 

Niğde Devlet Hastanesi idari personellerinin katıldığı seminerde Yönetim Mühendisliği Danışmanı Mehmet Solak kursiyerlere bilgi verdi. Solak, ülke genelindeki hastanelere bu tür seminerlerin verildiğini belirterek, şu ana kadar 25 hastanede İSO 9001-2000 belgesi için Kalite Yönetim Semineri verildiğini ifade etti.
iha
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2007 Çarşamba 13:14:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?