8
Mayıs
2024
Çarşamba
NİĞDE

Hayırseverlerden eğitime destek

NİĞDELİ HAYIRSEVER KARDEŞLERDEN EĞİTİME DESTEK

Niğde'de inşaatı devam etmekte olan ilköğretim okulunda kullanılmak üzere yüklü miktarda bağış yapan Niğdeli hayırsever kardeşler okula kendi isimlerini verecek.

Niğde merkeze bağlı Alay beldesinde inşaatı devam eden ilköğretim okuluna hayırseverlerden destek geldi. Okulun inşaatı için yüklü miktarda bağış yapan Niğdeli hayırsever kardeşler okula kendi isimlerini verecek. Hayırsever kardeşler Hüseyin ve Atilla Şahin'i makamında kabul eden Niğde Valisi Alim Barut, Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser ile birlikte protokol anlaşmasına imza attı. Yapımı devam eden 18 derslikli ilköğretim okulunda kullanılacak paranın Niğde Valiliği'ne bağlı İl Özel İdaresi hesabına aktarıldığını kaydeden Vali Barut, eğitime verilen desteğin ülkemizin geleceğine yapılan yatırım olduğunu belirterek, “Yapılan bu bağışların büyüğü küçüğü olmaz. Herkes kendi imkanları doğrultusunda yardım eder. Burada asıl önemli olan niyettir. Sizlere de eğitime dolayısıyla ülkemizin geleceğine yaptığınız bu yatırımdan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Alim Barut ile hayırsever kardeşler protokol anlaşmasını imza altına aldı. Anlaşma gereği okulun adı hizmet vereceği eğitim öğretim yılından itibaren Alay Gültekin-Abidin Şahin İlköğretim Okulu olacak.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2011 Salı 12:52:01
Güncelleme :28 Haziran 2011 Salı 12:54:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Aydın Deniz IP: 78.160.116.xxx Tarih : 15.07.2011 13:01:21

Yardım sever Kardeşlerimizi yüreketn tebrik ediyor cok teşekkür ediyoruz umarım yapılan bagışlar gittikce artar..