2
Mayıs
2024
Perşembe
NİĞDE

İbrahim Katırcıoğlu Yeniden Başkan

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu, eski başkan İbrahim Katırcıoğlu’nun yeniden başkanlığa seçilmesiyle gerçekleştirildi.
Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 52. Olağan Genel Kurulu, Hüdavent Hatun Belediye Düğün salonunda yapıldı.
Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Fahri Eker ve Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin halihazırdaki başkanı İbrahim Katırcıoğlu’nun hazırladığı iki ayrı listenin yarıştığı genel kurul seçiminde, İbrahim Katırcıoğlu başkanlığındaki yönetim, 871 oyla yeniden seçildi. Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Fahri Eker’in listesi ise 467 oy aldı.
20 yıldır Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanlığını yürüten İbrahim Katırcıoğlu’nun yeniden seçildiği genel kurulda oy kullanmak üzere gelen üyelerin büyük bir kısmı salon dışında sayılmak zorunda kaldı.
Kooperatif Başkanı İbrahim Katırcıoğlu’nun sunuş konuşmasının ardından yapılan seçim ve oy sayımı sonrasında başkan adaylarından Fahri Eker, seçimin adaletli yapılmadığını ileri sürerek, Divan Başkanlığı’na itirazda bulundu. Ancak Divan Başkanlığı, Fahri Eker’in itirazını reddetti.
Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’na yeniden seçilen İbrahim Katırcıoğlu, kısa bir konuşma yaparak üyelere teşekkür etti.
lokman zor
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2005 Salı 12:44:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?