2
Mayıs
2024
Perşembe
NİĞDE

İhtiyaç sahiplerine yardım atağı

Niğde Vali Yardımcısı Salim Demir, kış ayları gelmeden önce bütün ihtiyaç sahiplerine yardım yapılabilmesi için geniş bir kampanya düzenlediklerini söyledi.

Yardımsever ailelerin ve sivil toplum örgütlerinin bu işi sahiplenebilmeleri ve yaptıkları yardımların nerelere ulaştığını daha rahat görebilmeleri için bir ilki gerçekleştirdiklerini ve 'Gönüllü Yardımsever Anneler' uygulamasını hizmete koyduklarını ifade eden Vali Yardımcısı Demir, "Bugüne kadar sadece giyim yardımı yapılırken, hizmet anlayışı geliştirilerek genel ihtiyaç yardımına dönüştü. Ailelerimiz, kendi çocuklarını bir mağazaya götürüp nasıl giydiriyorsa, çeşitli nedenlerle bu fırsatı yakalayamamış olan ihtiyaç sahibi ailelerimizin de çocuklarını aynı duygular içerisinde giydirebilmeleri için yardım yapmak isteyen bayanlarımıza yönelik 'Gönüllü Yardımsever Anneler' uygulamasını başlattık. Sevgi mağazası bir köprüdür. Bu köprü ihtiyaç fazlası olanlarla ihtiyaç sahiplerini buluşturan bir köprü. Bu nedenle yardımsever ailelerimizin bu mağazamıza ilgisini bekliyoruz. Yardım faaliyetlerimiz sadece giyim eşyası ile sınırlı değil, fakir bir ailenin neye ihtiyacı varsa onu karşılamak üzere hizmet veriyoruz.
Gönüllü Yardımsever anne Yasemin Bircan ise yardım yapabilecek durumu olan bayanların mağazaya mutlaka uğramalarını istedi.

Yardım edebilmenin mutluluğunu şimdi çok daha iyi anladığını belirten Bircan, “Çalışan, çalışmayan bütün bayanlarımızı en azından buradaki ortamı görmeleri için mağazamıza bekliyoruz. Açıldığı günden bu yana Sevgi Mağazası'ndan 5 bin ihtiyaç sahibi giydirilmiş. İnsanların gözlerindeki mutluluk emin olun hiçbir parayla ve keyifle ölçülemez” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2007 Perşembe 18:32:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serap uzun IP: 88.231.74.xxx Tarih : 22.10.2007 14:17:56

Saygılarımla, Hakkari'de kaçırıldığı iddia edilen askerlerimizin birinin Çavuş Mehmet Şenkul-Niğde,olduğu iddia ediliyor. bilginiz var mı bu konuda saygılarımla