6
Mayıs
2024
Pazertesi
NİĞDE

ISO 2008 çalışmaları tam gaz

NİĞDE DEVLET HASTANESİ'NDE ISO 2008 BELGESİ ÇALIŞMALARI

Niğde Devlet Hastanesi Başhekimi Servet Kocaöz, bölgenin en iyi devlet hastanesi olacaklarını belirterek, yeni hastane binasının inşaatı ile daha da güçlü olacaklarını söyledi.

Hastanede yaptıkları iyileştirme çalışmaları ile ISO 2001 olan kalite belgesini ISO 2008 seviyesine çıkartmayı amaçladıklarını belirten Başhekim Kocaöz, bölge hastanesi olma yolunda ilerlediklerini belirterek, “Niğde Devlet Hastanesi olarak kaliteli hizmet vermeye çalışıyoruz. Binanın fiziki eksikliklerinin dışında hastanemizi çağın standartlarına getirmeye çalışıyoruz. İç Anadolu Bölgesi'nde bizim çapımızdaki hastaneler arasında en iyisi olmak gayretindeyiz. ISO belgesinin 2008 revizyonu çıktı, bununla ilgili gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Gerekli evrak işlemlerini tamamladıktan sonra Ekim ayında yapılacak ikinci bir denetimle yeni kalite belgemizi alacağız. Yeni hastane binasının temeli Mart ayı sonunda atılacak. Buranın tamamlanmasıyla binanın fiziki eksiklikleri tamamen giderilmiş olacak ve İç Anadolu Bölgesi'nin en iyi devlet hastanelerinden biri konumuna geleceğiz” diye konuştu.

Öte yandan, Niğde Devlet Hastanesinin ISO kalite belgesini yenilemek için gelen kalite uzmanları, hastanenin tıbbi cihaz imkanlarından, fiziki yapılanmasına kadar bir çok alanda incelemelerde bulunuyor.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 16:37:05
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 16:43:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?