8
Mayıs
2024
Çarşamba
NİĞDE

Kaçakçılardan ilginç yöntem

SİGARA KAÇAKÇILARINDAN İLGİNÇ YÖNTEM

Niğde'de, yaklaşık 5 bin paket kaçak sigara bir otomobilin motor kaputu altı, kapı içleri ve zemin döşemesine gizlenmiş olarak bulundu.

Niğde polisi tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Doğu illerinden getirilen kaçak sigaraların piyasaya sürüleceği bilgisi üzerine takibe alınan 2 otomobil, Bor ilçesinde durduruldu. Otomobil ile A.T., H.O. ve O.D. isimli şahısların üzerinde yapılan ilk aramada kaçak sigaraya rastlanmadı.

Otomobilde detaylı arama yapan polis, motor kaputu altına, kapı içlerine ve otomobilin zeminine gizlenmiş halde toplam 4 bin 930 adet değişik markalarda kaçak sigara ele geçirdi. Gümrük kaçağı sigara bulundurmak ve nakletmek suçlarından gözaltına alınan zanlılar, alınacak ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilecek.

Öte yandan, güney illerinden aldıkları gümrük kaçağı sigaraların Niğde'ye getirileceği bilgisine ulaşan Jandarma ekipleri de, takibe aldıkları otomobili Kemerhisar otoyol çıkışında durdurdu. Otomobilde yapılan aramada 500 adet değişik markalarda kaçak sigara ele geçirilirken, otomobil sürücüsü E. A. gözaltına alındı.

SİGARA KAÇAKÇILARINDAN İLGİNÇ YÖNTEM
SİGARA KAÇAKÇILARINDAN İLGİNÇ YÖNTEM
İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2011 Cuma 17:56:03
Güncelleme :18 Şubat 2011 Cuma 18:33:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?