8
Mayıs
2024
Çarşamba
NİĞDE

Kapadokya Doğalgaz'dan kampanya

NİĞDE KAPADOKYA DOĞAL GAZ'DAN KAMPANYA

Kapadokya Doğal Gaz Niğde İşletmesi, henüz doğal gaz konforu ile tanışmamış vatandaşlar için kampanya hazırladı.

Niğde Grand Otel'de düzenlenen basın toplantısına Kapadokya Doğal Gaz Niğde İşletme Müdürlüğü görevinden Konya İşletme Müdürlüğü görevine atanan Yasin Tekbaş ile Niğde İşletme Müdürlüğü görevine getirilen Özenç Gezgin katıldı.

Güvenli ve ekonomik enerji kaynağı olan doğal gazın yaygınlaştırılması için 2011 yılının son kampanyasını düzenlediklerini ifade eden Özenç Gezgin, tesisat dönüşümünden abone ve güvence bedellerindeki taksitlendirmelere kadar geniş kapsamlı bir kampanyayı Niğdelilerin hizmetine sunduklarını belirtti.

Yılın son kampanyasında doğal gaza geçerken yapılan bütün harcamalarda ödeme kolaylıkları sağladıklarını vurgulayan Gezgin, “Bu kolaylıklardan yararlanmak isteyen vatandaşlarımız yılın son fırsatını kaçırmasın. Şimdiye kadar abonemiz olmuş Niğdelilerin yaşadığı ekonomi, konfor ve temizliği henüz abone olmamış Niğdelilerin de en uygun şartlar altında yaşamasını istiyoruz. Tesisat dönüşümü yaptırmakta zorlanıp, doğal gaz kullanmaya başlayamayan abonelerimize ya da abone olmak için en uygun zamanı bekleyen Niğdelilere ulaşmayı düşünüyoruz. Herkesi, doğal gaza geçişte büyük fırsat sunan bu kampanyaya davet ediyoruz” dedi.

Tesisat dönüşümünü henüz yaptıramamış olanlar için 'krediver' işbirliğiyle hayata geçirilen kampanya dahilinde, isteyenler sadece sıcak su ve mutfak için, isteyen de sıcak su, mutfağın yanında ısınma için doğal gaz tesisatlarını tercihine göre uygun taksit tutarlarıyla ve uzun vadeli ödeme planlarıyla yaptırabilecek. Abonelik bedeline 6, güvence bedeline ise 3 taksit imkanı sunulan kampanyada anlaşmalı bankaların kredi kartları geçerli olacak.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2011 Perşembe 17:09:05
Güncelleme :23 Haziran 2011 Perşembe 18:09:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?