30
Nisan
2024
Salı
NİĞDE

Kent girişleri düzenleniyor

Niğde’de, kentin giriş yollarını yeniden yapılandırıyor. Hacı Ömer Sabancı Bulvarı ve Kayseri yolunda asfaltlama ve çevre düzenlemesine ağırlık verildi.

Niğde Belediyesi kentin giriş kapısı olarak bilinen yollardaki düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Yağmur ve kar yağışlarının ardından oluşan su birikintileri nedeniyle zaman zaman kullanılamaz hale gelen yolda dolgu ve genişletme çalışmaları tamamlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 15 gün içinde asfaltlama çalışmalarının yapılacağını söyledi.

Niğde’yi, Adana ve Mersin’e bağlayan yolun daha önce açık cezaevi önünden itibaren engebeli olduğunu dile getiren Başkan Akdoğan, “Burada yağmur ve kar yağdığı zaman ciddi bir su birikintisi olup sürücülere engel teşkil ediyordu ve trafik kazalarına sebep oluyordu. Buraya dolgu ve genişletme çalışması yaptık. Yolun stabilizesinin oturma işlemi tamamlandıktan 15 gün sonra asfaltlama çalışmalarını yapacağız. Bu çalışmamız sadece açık cezaevi önünde sınırlı kalmayacak. İl Özel İdaresinin önündeki demiryoluna kadar düzenleme yapılacak ve Niğde’mize yakışır bir giriş haline getirilecektir” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2009 Pazartesi 15:27:47
Güncelleme :25 Mayıs 2009 Pazartesi 15:35:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?