7
Mayıs
2024
Salı
NİĞDE

KÖYDES'te en başarılı il Niğde

Niğde Valisi Gündüz Beder, KÖYDES Projesi kapsamında yapılan çalışmalarda, 81 il arasında birinci olduklarını söyledi. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'da yapılan Valiler Toplantısı'na katılan Niğde Valisi Gündüz Beder, toplantıdan en başarılı vali olarak ayrıldı. Sevincini paylaşmak için kendisini başarıya taşıyan İl Özel İdaresi'ne bağlı Köy Hizmetleri çalışanlarına iftar veren Vali Beder, herkesin başarılarına göre değerlendirileceğini, bunun da görüşme masasında ortaya konulacağını kaydetti. 

Bütün illerin her alanda birbirleri ile hizmet yarışında olduğunu belirten Beder, Niğde'nin bu yarışta tüm iller arasından sıyrılarak Türkiye birincisi olduğunu ifade ederek, "Bu sevinçli haberi hepinizle birlikte paylaşmak istedim. Bu başarıda, en arkada oturan arkadaşımdan tutun da milletvekillerimize kadar herkesin büyük payı var. Hepimiz birlikte çalıştık, işimiz rast gitti ve başarılı olduk. İşte bundan sonra alacağımız karşılıklar da birinciliğimize yakışır olacak. Biz Niğde'ye daha çok yatırım, genel bütçeden daha büyük pay istiyoruz. 2006 yılında yapılan işler, başarılar göstermiştir ki, 2007 yılında daha çok bütçe verilirse başarı da büyüyecektir. Genel bütçeden gelen 13.6 milyon YTL ile 20 milyon YTL'lik iş yaptık şu ana kadar. Devletimizin her kuruşunu çok iyi değerlendirmeliyiz" dedi. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan genelgede "Milli idare amirlerini KÖYDES Projesi'ndeki başarısına göre değerlendireceğiz" ifadelerinin yer aldığını hatırlatan Beder, "Allah'a şükür en ön sırada yer aldık. Hükümetimiz elbette buna göre değerlendirecek. Ben de sizleri gerektiğinde ona göre değerlendireceğim. Emek sarf eden, çalışan insanları ödüllendirmek lazım ve ödül her zaman maddi olmuyor, bazen manevi ödül bile yetiyor. Şu anda manevi olarak bu huzuru yaşamaktayız. Bunun maddi olarak da desteklenmesi için toplu görüşme masasında elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. 

İftar yemeğine; AK Parti Milletvekili Erdoğan Özegen, İl Genel Meclisi Başkanı Nevzat Baloğlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Muhittin Şahin, meclis üyeleri ve Köy Hizmetleri çalışanları katıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2006 Çarşamba 12:57:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kamil ince IP: 85.104.9.xxx Tarih : 31.03.2007 12:46:17
burada il özel idaresi genel sekreteri muhittin şahini ve çalışanlarını tebrik etmek gerek.