30
Nisan
2024
Salı
NİĞDE

Kozan hasretini dindirdiler!

Niğde Üniversitesi'nde öğrenim gören Kozanlı öğrenciler, Kozanlılar Gecesi düzenledi.

Bu yıl 12'ncisi gerçekleştirilen Kozanlılar Gecesi, Niğde Belediyesi Düğün Salonu'nda yapıldı.

Gecede konuşan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "Gecenizde bulunmaktan dolayı onur duyuyorum. Kozan'ın sıcak insanlarından sizlere selam getirdim. Bu ortak çalışma ve bir araya gelmeniz takdire şayan bir davranıştır. Geleceğimiz sizlersiniz, teknik ve sosyal olarak bizlere göre daha iyi yetişiyorsunuz. Hangi bölümde okursanız okuyun kendinizi iyi yetiştirin. Öğreniminizi başarıyla tamamladığınızda her biriniz, birbirinden değerli iş adamı, siyasetçi, bürokrat olacaksınız. Onun için hedeflerinizi iyi koymalısınız. Bende sizin gibi bir ailenin çocuğuyum ve bizler artık miladımızı dolduruyoruz. Bizlerin yerini bir gün sizler alacaksınız ve bu makamları sizlere bırakacağız” dedi.

Öğrencilerin arkadaşlarına da seslenen Başkan Özgan, “Kozan’ı görmeyenler buyursunlar Kozan’a gelsinler. Kozan Kalemizi, Anavarza Kalemizi, Karasis Kalemizi Dağılcak mesire alanımızı ve birçok güzel değerlerimizi gezsinler. Özellikle Kozan’ımızı görmenizi istiyorum. Kozan’a ziyaret için sizden söz istiyorum” diye konuştu.

Kozan Belediyesi'nin katkıları ile gerçekleşen gecede öğrenciler davul-zurna eşliğinde eğlenirken, Öğrenciler yararına açık artırıma usulü satışa sunulan Osmanlı Tuğrası’nın yer aldığı tabloyu Başkan Özgan 750 TL. vererek aldı.
Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın yanı sıra İl Genel Meclis Üyesi Adem Ocak’ın da katıldığı gecede ayrıca, dans, skeç, köçek ve şalvar defilesi yer aldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2009 Pazar 12:49:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?