8
Mayıs
2024
Çarşamba
NİĞDE

Kutlamalar buruk başladı

NİĞDE'DE 10 NİSAN POLİS HAFTASI KUTLAMALARI BURUK BAŞLADI

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görev yapan ve geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Başkomiser Orhan Yelim, yapılan törenle defnedilmek üzere Adana'ya uğurlandı.

Niğde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yıldırım Ekipler Amiri olarak görev yapan Başkomiser Orhan Yelim, dün öğle saatlerinde evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.

Meslektaşlarının ölümüyle yıkılan arkadaşları ve polis müdürleri, Orhan Yelim için bugün Niğde İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenledi. Törene Niğde Valisi Alim Barut, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmet Cansaran, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Alaettin Soylu, İl Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak, meslektaşları ve hayatını kaybeden Başkomiser Yelim'in yakınları ve ailesi katıldı. Polis ambulansı ile Niğde Devlet Hastanesi morgundan alınan cenaze İl Emniyet Müdürlüğü önüne getirildi.

Polis merasim mangası tarafından ambulanstan alınarak tören alanına getirilen Yelim'in naaşı için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Başkomiser Yelim'in biyografisinin okunmasının ardından konuşan Niğde İl Emniyet Müdürü Albayrak, hayatını kaybeden meslektaşı ile birlikte görev yaptığı süre içerisinde daha hiç kimsenin kalbini kırdığına şahit olmadığını, son yolculuğunda arkasında kendisini gönülden seven bir teşkilat bırakarak gözlerini kapadığını söyledi.

Konuşmaların ardından dualarla uğurlanan Yelim'in cenazesi, defnedilmek üzere eşinin memleketi olan Adana'ya gönderildi.

NİĞDE'DE 10 NİSAN POLİS HAFTASI KUTLAMALARI BURUK BAŞLADI
NİĞDE'DE 10 NİSAN POLİS HAFTASI KUTLAMALARI BURUK BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2011 Salı 16:29:01
Güncelleme :5 Nisan 2011 Salı 16:34:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?