2
Mayıs
2024
Perşembe
NİĞDE

Liseliler SHÇEK çocuklarıyla buluştu

Niğde Hacı Zekiye Arslan Lisesi öğrencileri, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) yurtlarında kalan öğrencilerle bir araya geldi.

SHÇEK yurtlarında kalan çocukların, yaşıtlarıyla kaynaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen programda öğrenciler ile yurtta kalan çocuklar bir araya geldi. Hacı Zekiye Arslan Lisesi'nde düzenlenen programa Niğde Belediye Başkanı Murat Zeren'de katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan okul müdürü Ramazan Çili, bir milletin kalkınması ve gelişmesinin ancak birlik ve beraberlik ruhu ile sağlanabileceğini belirterek, bu amaçla toplumun her kesimindeki bireyleri bir araya getirmek için kaynaşmak ve tanışma toplantısını düzenlediklerini belirtti.

Toplantıya katılan Belediye Başkanı Murat Zeren ise, özellikle çocukların tanışması ve kaynaşmasının önemine değinerek, “Hiçbir neden sizin birbirinizi kırmanıza, tanımamanıza neden olmamalı. Sizlerin birlikteliği bu ülkenin geleceği için son derece önemlidir” diye konuştu. Konuşmaların ardından Başkan Zeren, okulun en başarılı 5 öğrencisine çeyrek altın hediye ederken, diğer öğrencilere kitap hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 21:46:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?