6
Mayıs
2024
Pazertesi
NİĞDE

METEF 2010 Fuarı açıldı

NİĞDE METEF 2010 FUARI TÖRENLE AÇILDI

Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen ve il genelindeki mesleki ve teknik eğitim veren okul ile kurumlarda hazırlanan projelerin sergilendiği Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı törenle açıldı.

Fuarın açılışına Niğde Vali Yardımcısı Polat Kara, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Şener, İl Genel Meclis Başkanı Nuri Ayduğan, AK Parti İl Başkanı Yaşar Ataç, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, daire müdürleri, sanayiciler, firma temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Niğde Teknik ve Endüstri Lisesi’nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla açılan fuarda, 25 okul ve 15 Niğdeli firma yer alıyor. Fuar 3 gün boyunca 09.00-21.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Fuarın açılışında konuşan Niğde Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, bugün dünyanın bir yenileşme sürecinden geçtiğini ve bilgi toplumundaki gelişmelerin çok hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi. Yaşar, “Günümüzde ayakta kalmanın ve bilgi toplumuna ayak uydurmanın ilk şartı, hızlı değişimle baş edebilecek bilgiye sahip olmak ve değişimin getireceği yenilik ve gelişmelere uyum sağlamaktır. Geleceğimizi güvence altına almak, medeniyet yarışında önde olmak ve gelişmiş ülkeler seviyesine ulaşmak istiyorsak, gençlerimizi mutlaka çağın gereklerini yerine getiren teknolojiyi bilen ve uygulayan bilgili, kültürlü, şahsiyetli ve sağlıklı bir şekilde yetiştirmek zorundayız” dedi.

Konuşmanın ardından protokol tarafından fuarın açılış kurdelesi kesildi.

NİĞDE METEF 2010 FUARI TÖRENLE AÇILDI
NİĞDE METEF 2010 FUARI TÖRENLE AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2010 Perşembe 14:18:04
Güncelleme :10 Haziran 2010 Perşembe 14:39:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?