6
Mayıs
2024
Pazertesi
NİĞDE

Milli Eğitim'de istifa şoku!

NİĞDE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR VEKİLİ GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

Niğde Milli Eğitim Müdür Vekilliği görevini 7 yıldır sürdüren H. İbrahim Yaşar, okul müdürleri ve kurum çalışanları ile bir araya gelerek görevinden istifa ettiğini açıkladı. Yaşar, Milli Eğitim Bakanlığı Müşavirliği görevine dönecek.

Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini 2003 yılından bu yana vekaleten yürüten Yaşar, okul ve kurum müdürleri ile son toplantısını Atatürk İlköğretim Okulunda yaptı.

Toplantıdaki konuşmasında geçen yıl yapılan ÖSS'nin Sözel-1 bölümünde iller sıralamasında Türkiye birincisi olduklarını hatırlatan Yaşar, "Hem SBS'de hem de ÖSS'de ilimiz önemli dereceler yapmış ve bizlere Türkiye birinciliği gururunu yaşatmıştır. Ben bu vesileyle idareci, öğretmen ve öğrencilerimize bir kez daha teşekkür etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmasını yaparken zaman zaman gözlerinin dolduğu görülen Yaşar, her şeyin bir başlangıcı olduğu gibi bitimi de olduğunu ifade ederek, "29 Haziran 2010 tarihi itibariyle Bakanlığımızla da görüşerek, Niğde'deki görevimden istifa ettiğime dair dilekçemi gönderdim. Bu toplantı da bir veda toplantısı oldu. Bugüne kadar bize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum, ben hepinize hakkımı helal ediyorum, sizlerden de haklarınızı helal etmenizi diliyorum" dedi.

H. İbrahim Yaşar, Milli Eğitim Müdürlüğü önünde düzenlenen ikinci törende gözyaşları ile uğurlandı. Yaşar görevine Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri olarak Ankara'da devam edecek.

NİĞDE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR VEKİLİ GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2010 Cuma 15:24:05
Güncelleme :2 Temmuz 2010 Cuma 16:00:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?