2
Mayıs
2024
Perşembe
NİĞDE

Milli Eğitim'den öğrencilere ödül

Niğde Milli Eğitim Müdürü H. İbrahim Yaşar, eğitimde kaliteyi artırmak için sıkı bir çalışmanın içerisine girdiklerini belirterek, öğrenci seçme sınavında dereceye girenlere dizüstü bilgisayar vereceklerini söyledi.

Niğde'nin sınavlardaki genel başarı ortalamasını yükseltmek, daha çok öğrencinin sınavlardan başarılı bir şekilde ayrılmasını sağlamak için, eğitimde kaliteyi artırma projesi başlattıklarını ifade eden Yaşar, bu proje ile öğrencinin önündeki bütün engelleri ortadan kaldırmak ve çalışma azmini desteklemeyi amaçladıklarını belirtti.

Merkez Fatih Lisesi'nde düzenlenen proje çalışmasında ilginç fikirlerin ortaya çıktığına değinen Yaşar; "Bütün öğrencilerimize çalışmayı ilke edinmelerini, boş zamanlarında bol kitap okuyarak ufuklarını genişletmelerini, vatanına, milletine, bayrağına, örf ve adetlerine bağlı birer birey olmalarını tavsiye ediyorum” dedi.

Yaşar, masrafları Niğdeli esnaflar tarafından karşılanmak üzere, 2009 ÖSS sınavında Sözel 1, Sözel 2, Eşit Ağırlık 1, Eşit Ağırlık 2, Sayısal 1, Sayısal 2 puan türlerinin herhangi birinde, Niğde'de ilk on içerisinde yer alan öğrencilerin her birine, 1 adet dizüstü bilgisayar hediye edileceğinin müjdesini verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 18:32:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet usluer IP: 88.252.29.xxx Tarih : 9.12.2008 20:11:26

müdür beyin bu güzel davranışından dolayı kutluyor başarılarının devamını diliyorum. saygılarımla