2
Mayıs
2024
Perşembe
NİĞDE

Mutluluk imzasına Bahçeli şahit oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Niğde Belediye Başkanı Mümin İnan'ın kızının nikah şahitliğini yaptı. Niğde Belediye Başkanı Mümin İnan'ın kızı Şükriye İnan ile Esma-İsa Öztürk çiftinin oğlu Murat Öztürk, Niğde Üniversitesi Rektörlüğü bahçesinde yapılan düğün töreniyle, dünyaevine girdi.

Düğün töreninde Mümin İnan'ın kızı Şükriye İnan'ın nikah şahitliğini MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli yaparken, Murat Öztürk'ün şahitliğini ise Bor Belediye Başkanı Yavuz Can yaptı.

Nikah töreni öncesi konuşan Başkan İnan, kendisi için bugünün çok önemli olduğunu, artık yavaş yavaş orta yaş sınırına girdiğini belirterek, "Allah herkese böyle güzel bir gün nasip etsin" dedi. Kızı Şükriye'nin nikahını kendisi kıyan İnan, "Bu çok az insana nasip olacak bir duygu, bu duyguyu aslında bana siz hemşehrilerim yaşattı. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Yaklaşık 3 bin davetlinin katıldığı düğün töreninde, nikah şahitliği yapan MHP Lideri Bahçeli, yeni evlenen çifte evlilik cüzdanlarını verdi. Düğüne, Bahçeli'nin yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu, Genel Sekreter Cihan Paçacı, AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, CHP Niğde Milletvekili Orhan Eraslan, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve çok sayıda davetli katıldı. MHP Lideri ile yan yana oturarak objektiflere poz veren CHP Milletvekili Eraslan, görüntü alan basın mensuplarına, "Bu birlikteliğin altına ulusal güçler birleşti diye mi yazacaksınız?" diyerek espri yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2005 Pazar 00:28:39
Güncelleme :15 Temmuz 2005 Cuma 17:31:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?