2
Mayıs
2024
Perşembe
NİĞDE

MYO'da yeni eğitim yılı heyecanı

Niğde Polis Meslek Yüksek Okulu'nda (PMYO) 2008-2009 eğitim öğretim yılı törenle başladı.

PMYO Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen açılış törenine Niğde Valisi Sebahattin Öztürk, MHP Niğde Milletvekili Mümin İnan, Niğde İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Osman Nuri Erkan, Belediye Başkanı Murat Zeren, Cumhuriyet Başsavcısı Alaettin Soylu, İl Milli Eğitim Müdürü H. İbrahim Yaşar, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri ve davetliler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan PMYO Müdürü Hamdi Erdoğan, öğrencilerin en iyi düzeyde yetiştirilmesi için gerekli gayret ve çaba içerisinde olacaklarını, eğitim-öğretim ilkeleri doğrultusunda hizmetin en iyisini vermeye çalışacaklarını söyledi. Erdoğan, okul yönetimi olarak bu uzun geçen yaz sezonunda kendilerinin de boş durmayıp öğrencilere daha iyi ve kaliteli hizmet sunabilmek, eğitimde motivasyonu artırmak amacıyla yeni girişimlerde bulunduklarını ifade etti.

Niğde Valisi Sebahattin Öztürk ise, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, “Bugün itibariyle okula yeni başlayan arkadaşlarda dahil, hayatınızda yeni bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Yeni bir dönem, memuriyete de aynı zamanda giriş demektir. Bu kadar imtiyazlı ve ayrıcalıklı bir durumu elde ettiğiniz zaman, bir o kadar da sorumluluk sırtınıza biner” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından yeni eğitim öğretim yılı verilen ilk ders ile başladı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 16:57:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?