3
Mayıs
2024
Cuma
NİĞDE

NGB'de Olağan Genel Kurul yapıldı

Niğde Gazeteciler Birliği (NGB) 1. Olağan Genel Kurulu'nu yaptı.

NGB binasında yapılan 1. Olağan Genel Kurul'da divan başkanlığına Yeni Yıldız Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Yusuf Timuçin Mert seçildi. Genel Kurul gündem maddelerindeki işlemlerin gerçekleştirilmesinin ardından seçime geçildi. Tek liste ile yapılan seçimde yeni yönetim kurulu, geçerli oyların tamamını aldı.

Yeni yönetim kurulunda asil üyeliklere Kazım Karakaya, Şerife Türkeş, Mustafa Giray, Murat Sezgin, Süha Tekten, Bekir Mumcu, Fırat Ensari, Hayrettin Yenel ve Taha Acar seçildi. Niğde Gazeteciler Birliği'nin Onur Kurulu üyeliklerine ise Faruk Gürbüz, Turhan Ali Kılıç, Ömer Fethi Gürer, Adnan Yarar ve Necati Acar seçildiler.

Niğde Gazeteciler Birliği Başkanı Kazım Karakaya, genel kurula hitaben yaptığı teşekkür konuşmasında, ilk amaçlarından birinin gazeteciler arasında birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu belirterek, bundan sonra Niğde'nin her anlamda kalkınmasına katkı sağlamak için basın kuruluşları olarak üzerlerine düşen görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalışacaklarını ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 17:30:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?