4
Mayıs
2024
Cumartesi
NİĞDE

Niğde Belediyesi çalışıyor

Niğde Belediye Başkanlığı vatandaşa hizmet için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

İlhanlı mahallesinde sürdürülen asfaltlama çalışmalarını gece saat 23.00'te inceleyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Ekiplerimiz çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor" dedi.

Altyapı ve üstyapı çalışmalarına büyük önem veren Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde'yi daha yaşanılabilir kent haline getirmek için ekipleriyle birlikte gece-gündüz çalışıyor.

Hizmette sınır tanımayan Niğde Belediyesi, yol düzenleme çalışmalarıyla takdir topluyor. Bir yandan asfaltlama ve parke çalışmaları diğer yandan altyapı çalışmalarıyla kentin çehresini değiştiriyor.

Yapılan çalışmaları takip eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, gece gündüz demeden sık sık incelemelerde bulunuyor. İncelemeleri sırasında Başkan Akdoğan, görevlilerden de çalışmaların işleyişi hakkında bilgi alıyor.

Niğde için gece gündüz hizmetlerimiz devam ediyor diyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "İlhanlı mahallesinde asfaltlama çalışmalarımız devam etmektedir. Gece saat 23.00 ve burada asfaltlama işlemine devam ediyoruz. İnşallah, 15 gün içerisinde İlhanlı Mahallemizin yollarının tamamını ya asfalt ya da kilitli taş yapmış olacağız. Bu çalışmalarımıza paralel olarak diğer yandan da kaldırım çalışmalarımız mahallemizde devam ediyor. seçimden önce söylediğimiz gibi İlhanlı Mahallemizi pırıl pırıl bir mahalle yapacağız. Geçmiş dönemlerde ihmal edilen bir takım hizmetlerin ağırlığını İlhanlı Mahallesine vererek burayı da inşallah hizmete doyuracağız. Bu yolun başta Niğdeli hemşehrilerimize ve İlhanlı Mahallesi sakinlerine hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah iyi günlerde kullanırız. Hemşehrilerime kesinlikle şunu söyleyebilirim; Niğdeli hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine layık, Niğde her şeyin en iyisine layık. Bizler Niğdeli hemşehrilerimize ve Niğdemiz'e layık olmak için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz ve çalışacağız. Zevkle çalışacağız, şevkle çalışacağız halkımıza layık olacağız. Vatandaşımızın hizmetkarı olma noktasında her geçen gün gece gündüz demeden çabamızı, gayretimizi sürdüreceğiz. Halkımız bize inanmaya güvenmeye devam etsinler yeter ki. Çalışmalarımıza devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2013 Salı 18:19:42
Güncelleme :30 Nisan 2013 Salı 18:22:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
51 IP: 78.169.39.xxx Tarih : 30.04.2013 21:11:36

 seçime kadar ne yaptı onca sene de şimdi gece gündüz çalışıyor oldu.yalan haber bunlar niğde belediyesi bütün yıl yatmış seçime yakın milletin gözünü boyamaktadır...