30
Nisan
2024
Salı
NİĞDE

Niğde çiçeğe bürünüyor

Niğde Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü havaların ısınmasıyla birlikte çiçeklendirme ve çevre düzenlemesi faaliyetlerine hız verdi.

23 Nisan'a kadar Niğde'nin bütün kavşak ve işlek bölgelerini çiçeklendirecek olan Niğde Belediyesi, kent genelinde 20 bin çiçek dikecek ve kış mevsimine kadar çiçekleri sürekli yenileyecek.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, “Amacımız halkımızın gözüne hitap edecek düzenlemelerle çiçek gibi bir Niğde oluşturmak. Çevre düzenlemesi ve yeşil alan konusunda eksikliklerimiz var. Park Bahçeler Müdürlüğü'müz bu sıkıntıların giderilmesi için çalışıyor. Yeşil alan ve çevre konusunda Mayıs ayının ortalarına kadar Niğde'de nerede hangi düzenlemeye ihtiyaç varsa yapılacak ve önümüzdeki günlerde daha geniş bir park bahçeler ağı ile hizmet vereceğiz” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2009 Salı 18:08:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
FİKRET ULUSOY IP: 85.100.121.xxx Tarih : 27.04.2009 09:25:56

türkiye böyle bir kıriz ortamında çiçek ve gelişi güzel harcamalara yazık.üretime dönük bir şeyler yapın.hollandaya ve birilerine para aktarmak için hizmet adı altında yapılan bu çalışmaları yanlış olarak görüyorum.