2
Mayıs
2024
Perşembe
NİĞDE

Niğde'de Azerbaycan tiyatrosu

Niğde Valisi Gündüz BEDER’ in daveti üzerine İlimize gelen İravan Devlet Azerbaycan Dram Tiyatrosu, programlarının gündüz bölümünde Kültür Merkezinde sergiledikleri “ ARŞIN MAL ALAN” ,”MEŞDİ İBAT” isimli oyunla öğrencilere unutamayacakları bir gün yaşattı

Yine aynı gün akşam büyük bir izleyici kitlesi önünde sundukları tiyatro oyunu izleyiciler tarafından bol bol alkış aldı. Büyük coşku ve beğeniyle izlenen oyuna Niğde Valisi Gündüz BEDER, Niğde İl Jandarma Komutanı Kıd. Albay Naci AYDIN, Niğde Belediye Başkanı Murat ZEREN, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Hamza UYGUN, Vali Yardımcıları Salim DEMİR, Hanlar İDEN, Protokol mensupları ile vatandaşlar katıldı.

Oyunun sonunda Niğde Valisi Gündüz BEDER, tiyatro Başdirektörü Şair İftixar PRİYEV’e ve Azerbaycan Manisa Kültür Derneği Başkanı Seyfettin AYAKYAY ’a günün anısına plaket ve teşekkür belgesi verdi.

Azerbaycanlı konuklarda, Niğde Valisi Gündüz BEDER’in gösterdiği yakın ilgi, alaka ve misafirperverlik ile organizasyona katkı sağlayan Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdaş ECEMİŞ ve onun nezdinde Yönetim Kurulu Üyelerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerini ifade ettiler.

niğde valiliği
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2007 Cuma 13:57:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?