7
Mayıs
2024
Salı
NİĞDE

Niğde'de katliam gibi kaza

Niğde'de pancar işçilerini taşıyan kamyonetin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 34 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre kaza, Aksaray-Niğde E-90 Karayolu 7. kilometrede meydana geldi. Aksaray'dan Şanlıurfa'ya pancar işçilerini götüren Salih Çiçek (41) yönetimindeki 42 EK 079 plakalı kamyonet, mucur yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çarptı.

Çarpmanın etkisi ile takla atan kamyonet devrildi. Kazada kamyonetin kasasında bulunan 35 işçi yola savrulurken, ağır yaralanan 1 yaşındaki Meryem Uğur kaldırıldığı Aksaray Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kazada hafif yaralanan 30 kişi Niğde, Bor ve Aksaray Devlet hastanelerinde tedavi altına alınırken, durumu ağır olan 4 kişi ise Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.
Yaralıların, Aksaray'da pancar sökümünde çalıştıkları ve iş bitimi memleketleri Şanlıurfa'ya dönmek üzere yola çıktıkları öğrenilirken, kazanın şokunu üzerinden atamayan işçiler, kamyonetin bir anda kendiliğinden zik zak çizmeye başladığını, daha sonra orta refüje çarparak takla attığını söylediler.
iha
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2006 Cumartesi 02:14:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?