2
Mayıs
2024
Perşembe
NİĞDE

Niğde'de okullara kalite ödülü

Niğde'de okulların kalite yönetiminin oluşturulması için hazırlanan Yılın Kalite Ekibi projesinde dereceye giren okullara düzenlenen törenle ödül verildi.

Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, ekip ruhunun yakalanması için Yılın Kalite Ekibi adında bir proje hazırladıklarını belirterek, "İl ve ilçelerde gerek kurumlar, gerekse okullar bazında değerlendirmeler yapıldı. Amacımız, okullarımızı motive etmek ve başarıda söz sahibi olan arkadaşlarımızı mutlu etmekti. İl genelinde 69 proje ekibi yarıştı. Bu projedeki asıl amacımız, okullardaki birlik ve beraberliği kurmak, bir sinerji oluşturmak ve başarının yakalanmasını sağlamaktı. Biz toplam kalite yönetimi ve ekip çalışmasına inanıyoruz. Bu anlayışla daha yüksek performans ve başarılar için azimle yine ekip ruhu anlayışıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Toplam Kalite Yönetimi kapsamında yılın Kaliteli Ekibi projesinde birinciliği Hedef Üniversite ekibiyle Niğde Endüstri Meslek Lisesi, ikinciliği Gönlümüzün Renkleri ekibiyle Bor Cumhuriyet İlköğretim Okulu, üçüncülüğü ise A Takımı ekibiyle Pınarcık Mustafa Şahin İlköğretim Okulu kazandı.

 

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2008 Perşembe 11:01:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?