2
Mayıs
2024
Perşembe
NİĞDE

Niğde'nin 'En Sağlıklı Kurum'u

Sağlıklı Yaşam Bilincini Geliştirme Projesi kapsamında başlatılan uygulamada Niğde Tarım İl Müdürlüğü 'En Sağlıklı Kurum' seçildi. 

Dünya Sigarayı Bırakma Günü değişik etkinliklerle kutlanıyor. Niğde'deki ilköğretim öğrencileri arasında oluşturulan komisyon tarafından kurumlar arasında başlatılan Sağlıklı Yaşam Bilincini Geliştirme Projesi kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Birko Şirketler Grubu değerlendirmeye alındı. 

Sigara ile ilgili yasal düzenlemelerin uygulanması ve sigara içen personel sayısına göre yapılan değerlendirmelerde öğrenciler Tarım İl Müdürlüğünü 'En Sağlıklı Kurum' seçti. İl Müdürü Cemil Usanmaz'ı makamında ziyaret eden öğrenciler, kurum olarak gösterdikleri hassasiyetten dolayı Usanmaz'a teşekkür belgesi verdi.
iha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2007 Salı 10:11:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emre yıldırım IP: 85.106.185.xxx Tarih : 10.04.2007 13:27:24
tarım il müdürlüğü bu teşekkür belgesini hak ediyor ama daha iyiyde olabilirdi bende bu projenin içindeyim hatta tarım il müdürlüğünü ben ve mevlüt ölmez gezmiştik.sizi tebrik ediyoruz.başarınızın devamını dilerim...