3
Mayıs
2024
Cuma
NİĞDE

Niğdespor'da malubiyet serisi-Ö. Fethi Gürer

Niğdespor liğde oynadığı maçları farklı skorlarla kaybetti. Niğdespor geçen yıl yokları oynarken puan alıyordu.Takım deplasmana zor gittiğinde dahi puanları vardı..

Niğdespor taraftarlarını üzerken Niğdespor bu yıl bu sonuçlarla nereye sorusuda sorulmaya başladı.

Niğdespor Niğde için önemini çok yazdık. Anlaşılamadığı gelinen noktada daha iyi görülüyor.Birkaç emek veren yönetici, birkaç gönüllü sporsever ile buraya kadar oluyor. Niğde Vali, Belediye Başkanı, Niğde Ticaret Sanayi Odası Başkanı etkili ve yetkililer ile Milletvekilleri oturup bu işe bakmalarında yarar var.

Başkan, yönetici, futbolcu ne yapsın.Olan bu kadar.Kollar sıvanmalı , yiten puan yenen goller unutulup yarınları iyi kılmak için el ele vermelidir.

Niğde’de İstanbul takımlarının derneklerini kuracak kadar futbola kendini verenler varda Niğdespor olunca neden sahipsiz bırakılıyor.

Niğdespor kişilerin değil Niğdenin takımıdır. Niğdespora darılma, gücenme ,uzak durma diye hiç kimsenin bir hakkı olamaz.Mesele Niğde meselesidir. Bu takım bu liğde puan alamadan maçlarını oynaması herkesi düşündürmelidir.

Niğdespor sinyal vermektedir. Bu işte suçlu aramak yerine el ele neler yapılabiliri konuşmak daha doğru olandır. Teknik Adam değiştirmek ya da şu gitsin bu gelsin demekle işler çözülmüyor.

Niğde için Niğdespor sevgisi yaratacak ve bunu yaşatacak bir ruh gereklidir. Bu ruh dayanışma ile doğar. Niğdespor nereye derken sonu görmemek için kör olmak lazımdır. Gidiş olumsuz sonuçlar kötüdür ve dayanışma sağlanıp sorunları aşmak için uğraşmalıdır.
Niğdesporun aldığı başarısız sonuçlar Niğdede yaşayan ve futbola ilgisi olanları üzmeye devam ediyor.

Çare belli dayanışma sahiplenme el ele verme ve Niğdesporu ayağa kaldırmak için el birliği ile sorunları çözme anlayışını egemen kılmaktır. Bu noktada her kesim,her kişi,her bilen elini taşın altına koymalı ve bir an önce Niğdespor için çok geniş katılımlı toplantıda konu gündeme alınmalıdır.

Niğde valisine bu konuda görev düşmektedir. İlin en yetkili ismi olarak Niğdespor için acilen toplantı yaparak konuya sahip çıkmasının zamanıdır.

Ö. Fethi Gürer
Yayın Tarihi : 28 Mart 2005 Pazartesi 10:43:29
Güncelleme :28 Mart 2005 Pazartesi 10:46:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?