30
Nisan
2024
Salı
NİĞDE

Niğde'ye 2 yeni iş makinesi

Niğde İl Özel İdaresi tarafından satın alınan 2 iş makinesi düzenlenen törenle teslim alındı.

Niğde İl Özel İdaresi binası önünde düzenlenen törene Niğde Valisi Sebahattin Öztürk, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Alaettin Soylu, İl Genel Meclis Başkanı Nuri Ayduğan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhittin Şahin ve il genel meclisi üyeleri katıldı.

Yaklaşık 1.5 milyon TL'ye mal olan 2 yeni iş makinesi ile Niğde'de üretilen hizmetin ve hizmet kalitesinin artacağını belirten Vali Sebahattin Öztürk, İl Özel İdaresi yapılanmasının, vatandaşın genelini ilgilendiren konularda, köy ve beldelerde, afetlerde ve diğer faaliyetlerde en donanımlı ve en çok iş araç ve gerecine sahip kuruluşların başında geldiğini söyledi.

Yıllardır kullanılan eski iş makinelerinde yakıt ve yedek parça sıkıntısı yaşadıklarını da dile getiren Vali Öztürk, "Bu nedenle bu eski makineleri elden çıkarmayı uygun bulduk ve bunların yerine daha fazla iş yapabilecek yeni araçlarımızı makine parkımıza ilave ettik. Alınan araçlardan dozer 929 bin 719 liraya, ekskavatör ise 423 bin 973 liraya mal oldu" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Öztürk ve protokol üyeleri kurdele keserek 2 yeni iş makinesini teslim aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 22:23:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?