6
Mayıs
2024
Pazertesi
NİĞDE

Noter huzurunda iş çekilişi

NİĞDE'DE NOTER HUZURUNDA İŞ ÇEKİLİŞİ

Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü okullarda temizlik görevlisi olarak çalıştıracağı 54 kişiyi başvuru sayısı artınca noter huzurunda çekiliş yaparak belirledi.

Milli Eğitim Müdürlüğünün merkez ilçeye bağlı belde ve köy okullarında temizlik görevlisi olarak çalıştırılacak 54 kişi, İş Kurumu binası önünde yapılan kura çekimi ile belirlendi. 3 ay süreyle asgari ücretten personel alınacağı haberini alan vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren İş-Kur önünde toplanmaya başladı. 54'ü asil, 54'ü yedek olmak üzere toplam 108 kişinin seçileceği başvurulara 251 kişinin katılması üzerine Niğde 2. Noter katipliği davet edildi. Başvuru önceliği aranmaksızın 54'er

adet asil ve yedek, 143 adet ise boş kağıdın yer aldığı torbalardan, isimleri okudukça çeken müracaatçılar, çalışıp çalışamayacaklarını kendileri belirledi.

Kura çekimlerinin noter huzurunda yapılmasıyla olası torpil iddialarının da ortadan kalktığını belirten Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yiğit, toplum yararına çalışma projesi kapsamında belirlenen 54 kişinin merkeze bağlı belde ve köy okullarında temizlik işlerinde görevlendirileceğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2010 Cuma 11:32:01
Güncelleme :26 Şubat 2010 Cuma 12:06:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?