30
Nisan
2024
Salı
NİĞDE

NÜ'de söz hakkı öğrencinin

NİĞDE ÜNİVERSİTESİ'NDE SÖZ HAKKI ÖĞRENCİ'NİN

Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, öğretim üyeleri ve idari personelle yaptığı toplantıların ardından öğrencilerle bir araya geldi.

Rektör Prof. Dr. Adnan Görür, öğrencilerin istek ve düşüncelerini dinlemek, çeşitli konularla ilgili bilgi alışverişinde bulunmak için periyodik olarak düzenlenecek toplantılara başladı.

Fen Edebiyat Fakültesi konferans salonunda yapılan toplantıların ilkinde Fen Edebiyat Fakültesi öğrencileri ile bir araya gelen rektör Görür'e, fakülte dekanı Prof. Dr. Musa Şaşmaz ve dekan yardımcısı Prof. Dr. Aydın Topçu eşlik etti. Bilgi alışverişi ve iletişimden yola çıkarak katılımcı bir yönetim anlayışının hakim olmasını hedeflediklerini belirten rektör Görür, yapılacak toplantılar aracılığıyla öğrencilerin sorun ve beklentilerini belirleyip karşılanmasının ve üniversite yönetimine katılımlarını sağlamayı planladıklarını söyledi.

Toplantı sırasında sorun, beklenti, memnuniyet ve düşüncelerini ifade etme şansı bulan öğrenciler ile rektör arasında özgürce fikir alışverişi yapıldı. Prof. Dr. Adnan Görür'ün öğrencilerle etkili iletişim kurabilmek ve her türlü sorun, istek ve beklentilerini özgürce ifade edebilmelerini sağlamak amacıyla düzenlediği diğer öğrenci toplantıların devam edeceği bildirildi.

NİĞDE ÜNİVERSİTESİ'NDE SÖZ HAKKI ÖĞRENCİ'NİN
İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2009 Pazartesi 12:15:01
Güncelleme :21 Aralık 2009 Pazartesi 12:33:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?