30
Nisan
2024
Salı
NİĞDE

Öğrencilerden Gazze'ye para yardımı

Niğde İl Milli Eğitim Müdürü H. İbrahim Yaşar, Milli Eğitim Bakanlığı'nın talimatıyla Niğde'deki ilk ve orta öğretim kurumlarında Gazze için başlatılan yardım kampanyasında toplanan paranın 128 bin 284 TL olduğunu açıkladı.

Çocukların verilen zarflara kendi harçlıklarından artırdığı paraları koyduğunu ifade eden Yaşar, günlerce devam eden katliamın görüntülerini televizyonlarda gören öğrencilerinin Gazze için düzenlenen yardım kampanyasına gönülden destek verdiklerini, gönüllülük esasına dayanan kampanyada Gazze için toplanan yardım miktarının Niğde için onur verici bir miktar olduğunu söyledi.

Kent genelindeki tüm okullarda toplanan paraların bir komisyon aracılığıyla sayıldığını ve bakanlık hesabına yatırıldığını aktaran Yaşar, yardımların kesinlikle hedefine ulaşacağını ifade etti.

Niğde'de merkez okullarından 76 bin 537 TL, ilçelerden ise 51 bin 747 TL toplandığı açıklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2009 Pazartesi 18:42:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emrah Hüseyin Büyükduru IP: 88.228.122.xxx Tarih : 1.02.2009 05:51:34

ya tamam anlıyorum yardım severliği ama bizim ülkemizde de okadar çok fakir fukara insan var gecekondularda yaşam güçlüğü çeken ;kendi yaramızı iltihap kaptırırken başkasının yarasına koşturuyoz nedense özellikle yaşaanan kriz daha da mahvetti yani bizim ülkemizde de öncelikli yardıma muhtaç binlerce insan var yardımlar ilk olarak bizim ülkemizde değerlense daha iyi değilmi lütfen bu konuda milliyetçilik duygularımız önplanda olsun