6
Mayıs
2024
Pazertesi
NİĞDE

Okul bahçeleri asfaltlanıyor

NİĞDE'DE OKUL BAHÇELERİNE ASFALT

Niğde Belediyesi, kent merkezindeki okulların bahçesini asfaltlıyor.

Niğde Belediyesi zaman içerisinde bozulan okul bahçeleri başta olmak üzere aşınmış olan asfalt kaplamaları tamamlamak için çalışma başlattı.

İlk olarak Fatih Lisesi'nde asfaltlama çalışmalarına başlayan belediye ekipleri, ardından Atatürk İlköğretim, Saruhan Eğitim Uygulama Okulu, Niğde Anadolu Lisesi, 23 Nisan Havacılar İlköğretim Okulu, Asım ve Zeynep İlköğretim Okulu bahçelerine asfalt kaplaması yaptı.

Geleceği emanet edeceğimiz çocuklarımızın daha huzurlu ve rahat bir mekanda eğitim öğretim görmeleri için belediye imkanlarını seferber etmeye hazır olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, “Öğrenci, öğretmen ve velilerimizin taleplerini de belediye olarak yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyim. Belediyemizin imkanları ölçüsünde eğitim yuvalarımıza büyük katkı sağlamayı hedefledik. Bu vesile ile programa aldığımız ve ihtiyaç olan bazı okullarımızın bahçelerinde asfaltlama çalışması başlattık. Belediye olarak çocuklarımızın ders aralarında rahat ve huzurlu vakit geçirebilmeleri için asfalt kaplaması bozuk olan okullarımızın bir an evvel asfaltlanmasını sağlıyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2010 Pazartesi 10:29:01
Güncelleme :6 Aralık 2010 Pazartesi 10:45:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?