9
Mayıs
2024
Perşembe
NİĞDE

Okulların sorunlarını dinledi

NİĞDE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN OKULLARA ZİYARET

Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser, il merkezindeki okulları ziyaretlerde bulunarak yetkililerden okulun sorunları hakkında bilgiler alıyor.

Okul ziyaretlerini sabah erken saatlerde yapan Eser, ansızın gittiği okullarda öğretmen ve idarecilerle görüşerek sorunları yerinde dinliyor. Yaptığı ziyaretleri eksiklik ve aksaklıkları yerinde görmek için yaptığını dile getiren Eser, Niğde Fen Lisesi ile Fatih Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek, öğretmenlere Milli Eğitim çalışmaları hakkında da bilgi verdi. İlk olarak gittiği Niğde Fen Lisesi'nde 12 Mart İstiklal Marşı programında gösterdiği başarıdan dolayı öğretmen ve öğrencileri tebrik eden Eser, “Fen Lisemiz fiziki alanlar açısından oldukça şanslı bir okulumuz. Seçilmiş özel öğrencilerin yer aldığı lisemizdeki başarılar bizleri de gururlandırmaktadır. Öğrencilerimize maddi ve manevi verdiğiniz katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İkinci ziyaretini Fatih Anadolu Lisesi'ne yapan Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser, sınıflara girerek öğrencilerle sohbet etti. Her gün makama gitmeden önce okul ziyaretlerinde bulunduğunu belirten Eser, “Buraya gelerek öğrencilerimizin sorunlarını ve isteklerini öğrenmek istedim. Okullarımızı ziyaret etmeyi sürdüreceğiz. Sorunları yerinde tespit ederek çözüm yollarını üreteceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2011 Çarşamba 15:55:04
Güncelleme :16 Mart 2011 Çarşamba 16:15:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?