6
Mayıs
2024
Pazertesi
NİĞDE

Otoyolun açılışı Erdoğan'dan

KEMERHİSAR-POZANTI OTOYOLU ULAŞIMA AÇILDI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Niğde'nin Kemerhisar beldesinden başlayan ve Adana'nın Pozantı ilçesine bağlanan otoyolun açılışını, toplu açılış törenlerine katılmak üzere gittiği Osmaniye'den canlı bağlantı ile gerçekleştirdi.

Yapımı 2000 yılında başlayan ve 10 etaptan oluşan otoyol projesinin 50 kilometrelik Kemerhisar-Pozantı bağlantı noktası, Başbakan Erdoğan'ın canlı yayında bağlandığı açılışla hizmete girdi. Niğde Valisi Alim Barut, Adalet ve Kalkınma Partisi Niğde Milletvekilleri İsmail Göksel, Muharrem Selamoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmet Cansaran, Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan ile çok sayıda davetlinin katıldığı törende, Osmaniye'de yapılan otoyol

açılışının ardından Niğde'ye bağlanan Başbakan Erdoğan, hayırlı olsun dileklerini iletti. Niğde Valisi Alim Barut, milletvekilleri İsmail Göksel ve Muharrem Selamoğlu ile Belediye Başkanı Faruk Akdoğan tarafından kesilen kurdele ile Kemerhisar-Pozantı otoyol bağlantısı hizmete açıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2010 Cumartesi 17:34:03
Güncelleme :6 Şubat 2010 Cumartesi 17:40:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?