6
Mayıs
2024
Pazertesi
NİĞDE

Park yapımında sona doğru

NİĞDE'DE PARKLARA TÜRK BÜYÜKLERİNİN İSİMLERİ VERİLİYOR

Niğde Belediyesi, yeşil alanlara Türk büyüklerinin isimlerini veriyor.

Niğde Belediyesi, İnönü, Dere, Şahinali ve Aşağı Kayabaşı Mahallelerinde park yapımlarını tamamlama aşamasına getirdi. Niğde genelinde park alanı olarak görülen, ancak özelliğini kaybeden alanların yeniden düzenlenmesinin yanı sıra yeni ve modern park alanları da oluşturan Niğde Belediyesi, halkın ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Park alanlarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, “Şahinali Mahallesinde demiryolu üst geçidi ve 75. Yıl Spor Salonu yanında yeni bir park düzenleme çalışması yaptık. Düzenlediğimiz bu alana Kılıçaslan Parkı ismini koyduk. Bu park alanı Karasu deresi nedeniyle iki bölümden oluşuyor. Cumhuriyet Bulvarı kenarında da yeni bir park alanı için çalışmalarımız devam etmektedir. Bu park alanına ise Melikşah Parkı adını verdik. Park alanlarımız en kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete sunulacaktır” dedi.

Öte yandan Niğde Belediyesinin faaliyetlerini vatandaşlara daha şeffaf ve ayrıntılı bir biçimde anlatabilmesi için çıkartılan belediye bülteninin 6. sayısı yayınlandı. Şehir genelinde dağıtımına başlanan ücretsiz bülten, şehir dışında bulunan Niğdeli dernek ve vakıfların yanı sıra bürokratlara da ulaştırılıyor. Niğde'nin değişen yüzünü manşetlerine taşıyan Niğde Belediyesi Aylık Haber Bülteni'nde yapılan yatırımlar ve çalışmalar ayrıntılarıyla tanıtılıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2010 Çarşamba 15:54:05
Güncelleme :30 Temmuz 2010 Cuma 12:30:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?