6
Mayıs
2024
Pazertesi
NİĞDE

Parklar artık daha güvenli

NİĞDE'DE ÇOCUK PARKLARI ARTIK DAHA GÜVENLİ

Niğde Belediyesi 2010 yılı içerisinde yaptığı yeni parkların zeminine kauçuk döşeyerek çocukların zarar görmemesini önleyecek.

Oyun parklarında, çocukların oynarken sakatlanmalarını önlemek için belediye tarafından park alanlarının zeminine kauçuk malzeme döşemesi başladı.

Çocuklarının özgürce oyun oynayabildikleri alanların başında yer alan oyun parklarında çocuklar, artık toz ve kum içinde oyun oynamaktan kurtuluyor. Yaptıkları bu uygulama ile çocukların oyun oynarken zarar görmelerinin önüne geçmek istediklerini ifade eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, bütün oyun parklarının tabanını kauçuk hale getirmeyi planladıklarını söyledi. Çocuk oyun setlerinin altına kauçuk döşeme çalışmalarının Niğde'de ilk olduğunu belirten Başkan Akdoğan; “Her çocuk bir dünyadır. Belediye olarak çocuklarımız için temiz, sağlıklı oyun alanları oluşturuyoruz. Çocuk oyun grubunun altını kauçuk kaplama çalışmalarımız devam ediyor. Daha önce Hüdavent Hatun Parkı içerisinde yaparak gerçekleştirmiştik. Şimdi bütün parklarda aynı uygulamayı yapacağız” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2010 Salı 13:12:02
Güncelleme :28 Eylül 2010 Salı 14:31:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?