2
Mayıs
2024
Perşembe
NİĞDE

Polis Haftası'nda hasta ziyareti

Niğde Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) öğrencileri, Niğde Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek, karanfil dağıttı.

Polis adayı öğrenciler, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 160. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Niğde Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Hastalarla bir süre dertleşen öğrenciler, daha sonra hastalara kırmızı karanfil dağıtarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

PMYO Müdürü Ali Tan, eğitimin sadece okul sınırları içerisinde verilemeyeceğinin altını çizerken, geleceğin teminatı, Türkiye Cumhuriyeti’nin koruyucusu ve savunucu olan polisin, adaylık sürecinde bile halkla iç içe ve insani ilişkiler açısından en donanımlı bir şekilde yetiştirildiğini söyledi.

Öte yandan, Dumlupınar İlköğretim Okulu öğrencisi bir grup izci, Emniyet Müdürü Feridun Boz’u makamında ziyaret etti ve Polis Haftası’nı kutladı.

İzcilerle sohbet eden Boz, öğrencilerin sorularını yanıtladı. İzcilerden bazıları polis olabilmek için gerekli bilgileri isterken, bazıları ise Türk Bayrağı’nı yakmaya çalışan kişilerin cezalandırılıp cezalandırılmadığını sordu. Boz ise, Türk Bayrağı’na yapılan her türlü saygısızlığın cezasız kalmayacağını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2005 Çarşamba 15:55:11
Güncelleme :15 Nisan 2005 Cuma 17:29:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet bilek IP: 81.214.201.xxx Tarih : 28.04.2005 12:31:23
polis teşkilatına bu aralar yapılan baskılar arasında bu haberi duymak çok güzel.biz sizler için varız.elbette aramızda pişmemiş personel olabilir ama onların sorumsuzluğu tüm teşkilata yansıtılmamalı.genç polis adaylarmızdan çok şeyler bekiyoruz...teşekkürler