6
Mayıs
2024
Pazertesi
NİĞDE

Polis MYO'da görev değişimi

NİĞDE PMYO'DA GÖREV DEĞİŞİMİ

Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Dairesi'ne atanan Niğde Polis Meslek Yüksek Okulu (PYMO) Müdürü Hamdi Erdoğan, düzenlenen törenle görevi Mehmet Karaca'ya devretti.

Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda görevliyken Niğde PYMO Müdürlüğü'ne atanan ve 5 yıl boyunca bu görevi sürdüren Hamdi Erdoğan, tayininin eski görev yerine çıkması nedeniyle PYMO Müdürlüğü görevini Mehmet Karaca'ya törenle teslim etti. Niğde PMYO toplantı salonunda düzenlenen törene Niğde Valisi Alim Barut, Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili Mümin İnan, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay İsmet Cansaran, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür ile çok sayıda polis ve PMYO öğrencileri katıldı. Törende konuşan Hamdi Erdoğan, Niğde'de çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Emekliliğimize az kaldı ve bu nedenle görevi daha dinç bir arkadaşımıza devrediyorum. Hep hayalimdeki Türkiye'yi, hayalimdeki polisi inşa etmek için çaba gösterdim. Bu ülkeyi seviyorum ve sırf bu nedenle örnek polisi yetiştirmek için mücadele verdim" dedi.

Niğde Valisi Alim Barut ise, kamu hizmetlerinin bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, 4 aylık valilik süresi boyunca oldukça başarılı bulduğu Hamdi Erdoğan'ın yeni görev yerinde başarılı olması temennisinde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2010 Salı 15:48:01
Güncelleme :9 Şubat 2010 Salı 16:01:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?