3
Mayıs
2024
Cuma
NİĞDE

Rauf Denktaş Parkı'na düzenleme

Niğde'de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti eski Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş adına yaptırılan park, yeniden düzenlemeye alındı.

Merkez İnönü Mahallesi Çifte Minare Cami yanında oluşturulan Rauf Denktaş Parkı'nda bakım-onarım çalışmaları başlatıldı. Rauf Denktaş'ın katılımıyla açılışı gerçekleştirilen parkın zaman içerisinde tahribata uğraması, Niğde Belediyesi ekiplerini harekete geçirdi.

Park içerisinde bozulan yürüyüş yollarına kilitli taş döşeme çalışmaları yapılırken, park içerisindeki çocuk oyun gurupları da yeniden düzenleniyor. Çalışmaların kısa sürede bitirileceğini belirten Belediye Başkanı Murat Zeren, “23 mahallemizde bulunan bütün park alanlarının bakım çalışmaları devam etmektedir. Park alanlarının zaman içerisinde ortaya çıkan eksikleri belirlenmekte ve bu doğrultuda çalışma yapılmaktadır. Ayrıca Yeşilkent evleri civarında, yeşil alan yapım çalışmaları başlatılarak yeni park alanları da oluşturuyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2008 Pazartesi 17:55:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ABDULLAH KILINÇ IP: 85.105.62.xxx Tarih : 9.07.2008 11:21:23

sayın başkan sizleri ve şahsınızda bütün çalışma arkadaşlarınızı bu faliyetinizden dolayı tebrik ediyorum.fakat özeleştiri yapmadan da geçemeyecem. bu parklarda kullanılan malzeme ve işçiliğin nekadar kötü olduğunu görmemiz lazım....